Alaska

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Alaska

Ingatlan eladó Alaszka

Alaszka Észak-Amerika legészakibb végén található. Az ország főbb iparágai kapcsolódnak a halászattal, a földgázzal és az olajágazattal, de a katonai bázis műveletek és az idegenforgalom is fontos szerepet játszanak az állam gazdaságában.

Ők is egyike a két államnak, ha Hawaii nem tartozik az úgynevezett egymással határos Egyesült Államokhoz.

Éppen ezért az Alaska ingatlanpiaca az ezen iparágak ereje alapján ingadozik.

Az alaszkai munkanélküliségi ráta magasabb, mint az országos átlag, de az állam a szegénység szempontjából a 8. helyen van.

Az Alaszka munkaerőpiaca 2024-re körülbelül 6% -kal nő 2014-es pozíciójától. Ez mindenképpen hozzájárul majd az egészséges ingatlanpiachoz és növeli az Alaszkában értékesítendő ingatlanok számát.

Az Alaszkai ingatlanpiac változásokon ment keresztül, és számos pozitív dologon keresztül él, amelyek a következő néhány évben folytatódnak.

Éppen ezért az ideje, hogy Alaszkába értékesítsen egy ingatlant. A lakásleltár hiánya gyakran a lakóingatlan értékek növekedéséhez vezet. Lehetséges, hogy ez az irányzat 2020-ig az Alaszkai ingatlanpiacon folytatódni fog, így az eddig értékesített termékek értékesebbé tehetik az értéket.

Az Alaszkai ingatlanok kínálata változatos. Alaszkának sokat kell kínálnia, tekintetbe véve azt a tényt, hogy területenként a legnagyobb állam az Egyesült Államokban.

Anchorage az Alaszka legnagyobb városa. Anchorage híres gyönyörű tájáról, különösen télen.

Anchorage-t az Livability 10 legjobb téli városa közé sorolták. A horgony az Iditarod Trail kutyaszán verseny és az Alaszkai Állami Vásár, valamint az egészséges gazdaság, gazdag iparágak és kiegyensúlyozott ingatlanpiac.

Alaszka második legnépszerűbb városa sokkal kevésbé lakott, mint Anchorage. Valójában Juneau, Alaszka fővárosa. Júniusában 32.000 embert fogadnak el.

Júniusban magasabb az otthoni eladási ár, mint az Anchorage, de magasabb átlagjövedelem is van.

Alaszka ingatlanpiacja hajlamos

Az Alaszkai ingatlanpiac az egész családban elérhető, 2020-ig elérhető családi ház, amely a bérlőkben és a duplex és több egységből álló épületek újbóli felépítésében nyilvánul meg.

Annak oka, hogy az Alaszka annyira egyedülálló, a külső tényezők nem valószínű, hogy váratlanul jönnek létre.

Alaszka egy gyönyörű állam, folyamatosan növekvő piaci és lakásgazdasággal. Ha az Alaszkában értékesítendő ingatlant vásárol, fontolja meg a fent említett összes tényezőt.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB